torsdag 29 maj 2008

Den här vill jag ha!


Idag har jag sprungit på flera måste-möten, bla hos min trevliga revisor.

Sprang på en söt tjej som hade på sig den här klänningen, den vill jag ha! Finns/fanns tydligen på mango men är t.f slutsåld.
Så om du har en mango i närheten spring och köp, perfekt klänning till midsommar!
Snyggt matchat till ett brett emalerat armband i orange.

Nu skall jag lämna över posten!

/Carin

onsdag 28 maj 2008

Julie Julie....


Sitter här och packar upp vackra örhängen från Julie Sandlau men väntar fortfarande på bilder så vi kan lägga upp dom. Nyheter från Julie Sandlau kommer att finnas på hemsidan inom kort hoppas jag.

Mycket som händer just nu, vi håller på att inreda vårt nya showroom, väntar på vår nya logga (som kommer bli superfin), beställer nya smycken, man får ha lång framförhållning när man beställer från USA, det kan vara flera månaders leveranstid, betalar räkningar, allt på en gång.

Dessutom försöker jag hålla kontakt med en flyttfirma i Sthlm som åker runt och hämtar upp möbler till oss, väldigt trixigt att få ihop allt.

Ni har väl märkt att vi har extra snabba leveranser just nu? Här packas det för fullt.
Vi hörs på mailen om det är något ni undrar över eller lämna en kommentar så svarar vi.

Tjingeling!


torsdag 15 maj 2008

Favoriter



Hej!
Då var det snart fredag igen, hade varit underbart om det inte vore för en viss bokföring som skall lämnas in. Det blir jag, 1000 papper & thaimaten som har date imorgon.
Något som är mer roligt är att vi imorgon får in klockor och armband som många har frågat efter, vi brukar inte beställa smycken som utgått ur sortimentet eftersom det blir roligare med mindre upplagor men ni är så många som frågat så vi har gjort ett undantag och tagit hem fler grodprinsar och kristallklockor.
Finns på hemsidan imorgon.

kram på er!

tisdag 13 maj 2008

Nyheter från ONE OF A KIND!


Idag har det kommit nyheter från ONE OF A KIND. Vi har även fått påfyllning med guldhamsor, "never give up" i silver m.m.
Fina, inte sant?